За нас

Компанията

ТоРа Консулт ЕООД е частна консултантска компания с основен предмет на дейност в сферата на публичното финансиране и организационното развитие.

Екип

Експертният екип на ТоРа Консулт е изграден от млади и амбициозни специалисти с широк спектър от компетентности и постоянен стремеж към разширяване обхвата на услугите, които дружеството предлага на своите клиенти.

Мисия

Посредством услугите, които предлагаме, се стараем да спомогнем за идентифицирането и реализацията на стратегическите приоритети на нашите клиенти, като по този начин допринесем за тяхното корпоративно развитие и повишаване на конкурентоспособността им.

Визия

В дейността си се стремим трайно да се утвърдим сред водещите консултантски компании в България чрез предлагането на висококачествена и своевременна експертиза на клиентите, които са избрали нашата услуга.

Философия

Нашият екип е посветен на предоставянето на консултантска услуга с висока добавена стойност и, едновременно с това, съобразена с конкретните нужди и изисквания на клиента.

Принципи

Нашата дейност се основава на принципите на взаимноизгодно сътрудничество, безкомпромисна прецизност, взаимно доверие, вдъхновяваща креативност, ненадмината коректност и корпоративна конфиденциалност.

Сфери на компетентност

Селски райони, Иновации и конкурентоспособност, Човешки ресурси, Наука и образование, Морско длео и рибарство.

Comments are closed.