Състоя се поредната, трета среща на партньорите по проект INTERFACE

В периода 23-24 октомври 2018 г. в Италия се проведе третата партньорска среща по проект INTERFACE

26.10.2018

През октомври 2018 г., партньорите по проект INTERFACE се събраха в Палермо, Италия за третата си партньорска среща, за да обсъдят окончателните резултати от анализа на несъответствията в уменията, проведен в избраните уязвими общности в партньорските страни. Резултатите ще бъдат представени в България на местен информационен ден, който ще бъде организиран на 30 октомври 2018 г. в гр. Роман.

Другите основни резултати, които се очаква да бъдат постигнати до края на проекта, който приключва на 31 август 2019 г. са, както следва:

  • Подпомогнати в своето развитие уязвими общности в регионален и национален контекст.
  • Изготвени и апробирани обучителни методи и материали и създадена мрежа от ментори в уязвимите общности.
  • Повишен потенциал на членовете на уязвимите общности самостоятелно да използват придобитите компетенции в области като иновации, креативност, аналитично мислене, находчивост, лидерство и гъвкавост, за развитието на общностите, в които живеят.

Проект INTERFACE надгражда над обучителната програма и материали по иновативно предприемачество за регионални организации, разработени по проект FIERE. Допълнително, в процес на разработване и реализация е дългосрочна менторинг програма за членове на общността и представители на местните власти.

Ако имате желание да научите повече за проекта, посетете нашата INTERFACE страница в интернет: http://interface-project.eu/ или ни последвайте във Facebook: https://www.facebook.com/interface.project.eu/.

Настоящият проект е финансиран с подкрепа от Европейската комисия. Настоящата публикация отразява виждането на автора и Комисията не може по какъвто и да било начин да бъде считана отговорна за използването на информацията в него.
Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>