Състоя се втората партньорска среща по проект SINTRA

SINTRA LogoНа 14 април 2021 г. се проведе втората онлайн среща на партньорите по проект SINTRA

16.04.2021

В средата на м. април 2021 г., партньорите по проект SINTRA участваха във втората онлайн партньорска среща по проекта, за да обсъдят предварителните резултати от изпълнението на дейност „Устойчивост чрез вътрешно предприемачество – национални изследвания и идентифициране на добри практики“, която стартира по-рано във всички партньорски страни по проекта през октомври 2020 г.

Началният етап от изпълнението на проект SINTRA е свързан с дълбочинно изследване на националните и секторни условия за развитие на екологична, социална и икономическа устойчивост, както и съществуващите добри практики в определени сектори с потенциал за устойчивост в съответната партньорска държава, свързани с положителните ефекти, които вътрешното предприемачество може да има върху устойчивостта в едно или повече от нейните горе-упоменати измерения.

Това изследване, наред с анкетните проучвания и интервютата за анализ на несъответствията, които ще бъдат проведени като следваща стъпка в рамките на Интелектуален продукт 1, ще послужат за запълване на празнина в систематичното картографиране на нуждите от обучение на служителите и работодателите в областта на фокусираното върху постигане на устойчивост вътрешно предприемачество в партньорските страни.

Ако имате желание да научите повече за проекта, посетете нашата SINTRA страница в интернет: https://sintraproject.eu/.

 

Настоящият проект е финансиран с подкрепа от Европейската комисия. Настоящата публикация отразява виждането на автора и Комисията не може по какъвто и да било начин да бъде считана отговорна за използването на информацията в него.Erasmus+ logo
Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>